Mūsų asortimentą pasiekė dar 3 naujienos! Pristatau mano kurtas sausai brandintos jautienos dešreles, kurios labai ryškaus skonio, tvirtos, bet švelnios tekstūros: su saulėje džiovintais pomidorais, su apelsinais ir su tekančiu sūriu Cheddar. Žinokit nedažnai taip būna, bet šįkart labai esu patenkintas rezultatu, komanda taip pat paragavus be žado liko. Tai kviečiu kepti, bandyti, ragauti ir mėgautis. Receptas – paprastas, bet tai pasakiško skonio užkandis didesnei kompanijai su mažai vargo gaminant.
7 – 8 asmenims reikės:
pakelio dešrelių su saulėje džiovintais pomidorais
pakelio dešrelių su sūriu Cheddar
pakelio dešrelių su apelsinais
indelio mūsų firminio BBQ padažo
600g mažų marinuotų agurkėlių
600g kukurūzų traškučių
Kaip gaminu: grilį įsikaitinu iki netiesioginės kaitros, apie 160 laipsnių ir dedu kepti dešreles, kurioms prieš tai leidau sušilti iki kambario temperatūros. Kepu apie 15 minučių, tada perkeliu ant pjaustymo lentos, supjaustau storais gabalėliais ir sudedu į kepimo skardą. Ją perkeliu atgal ant grotelių, supilu BBQ padažą ir kepinu vis pamaišydamas, kol dešrelės BBQ padaže gražiai apskrunda. Į skardą šalia dešrelių dedu kukurūzų čipsus, marinuotus agurkėlius ir pabarstau smulkintų petražolių. Tik tiek to darbo, norint turėti tikrai labai gerą, kokybišką ir ryškaus skonio užkandį.