Autorius apie receptą:
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | saldaus pieno sūrio |
2 šaukštai | medaus |
1 šaukštelis | cinamono (arba meduolių prieskonių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1. Medų sumaišykite su cinamonu (arba meduolių prieskoniais, jeigu norite šiek tiek įdomiau).
2. Sūrį dėkite ant kepimo popieriaus. Jo virštų aptepkite medaus ir cinamono mištiniu.
3. Sūrį dėkite į kepsninę (arba iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę) ir kepkite iki sūris suminkštės, o viršus gražiai paruduos.
4. Iškepusį pjaustykite ir skanaukite!
Patarimai:
• Šis receptas buvo gamintas „La Maistas” laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus „La Maistas” laidų receptus ir patarimus rasite čia.
• Jeigu kepate orkaitėje, likus kelioms minutėms iki kepimo pabaigos galite įjungti grilio režimą, jog viršus dailiai apskrustų.
• Taip keptą sūrį tinka patiekti su rūgštelės turinčia uogiene, pvz. juodųjų serbentų ar bruknių.