Nekantravau su visais pasidalinti šia naujiena: nuo šiandien į Chef the viking e-shop ir parduotuvių standartinį asortimentą įtraukiame 4 naujus produktus naujam grilio sezonui. Su komanda padirbėjom iš peties ir tam labai ilgai ruošėmės, kad nustebintume skoniais, kūryba ir Jums, gaminantiems, būtų naujų atradimų and dūmo ir ugnies. O dabar – trumpai apie kiekvieną naują mūsų asortimento produktą. Nekantrauju sulaukti Jūsų atsiliepimų
30 d. sausai brandintos pikanijos kepsnys (Picanha steak)
Pikanija garsėja dėl savo riebalo kepurės, kuri kepant mėsai suteikia papildomo sultingumo ir ryškaus skonio. Tai – mažiau žinoma steikinė dalis, bet patikėkit, dėl savo skonio ir minkštumo verta atsidurti šalia populiariausių steikų.
Kaip ruošti: kepsnys turi būti sušilęs iki kambario temperatūros (palaikyti porą valandų išėmus iš šaldytuvo). Jį kepti ant tiesioginės kaitros grilyje arba gerai įkaitintoje keptuvėje po kelias minutes iš abiejų pusių, iki 54 laipsnių vidinės temperatūros. Pjaustyti skersai skaidulų ir patiekti apibarstant druska bei pipirais
Produktą įsigyti galite čia: https://vikingthechef.lt/produktas/30-d-sausai-brandintos-pikanijos-kepsnys-picanha-steak/
30 d. sausai brandintas kumpio kepsnys (Eye Round)
Kilo mintis, pabandžiau, išsikepiau ir negalėjau patikėti, kad sausai brandintas kumpis, preciziškai išpjautas, gali būti tokio minkštumo ir gero skonio steikas. Tai – gerokai pigesnė steikinė dalis už visiems įprastas, bet minkštumu tikrai gali lygiuotis. Skonis – reikia tiesiog paragauti patiems, žinau, kad tai taps daugelio mėgstama dalimi.
Kaip ruošti: kepsnys turi būti sušilęs iki kambario temperatūros (palaikyti porą valandų išėmus iš šaldytuvo). Jį kepti ant tiesioginės kaitros grilyje arba gerai įkaitintoje keptuvėje po kelias minutes iš abiejų pusių, iki 54 laipsnių vidinės temperatūros. Pjaustyti skersai skaidulų ir patiekti apibarstant druska bei pipirais. Prie šio kepsnio taip pat labai tinka lengvas padažas
Produktą įsigyti galite čia: https://vikingthechef.lt/produktas/30-d-sausai-brandintas-kumpio-kepsnys-eye-round/
30 d. sausai brandintos jautienos šašlykas PICANHA
Jautienos šašlyko recepto ieškojau pusantrų metų, tinkamo, kuris pasiektų lentynas, nepavyko rasti, rankos jau buvo beveik nusvirę, bet tada su kolegomis pabandžiau užmarinuoti sausai brandintą Pikaniją su mūsų kurtais kanapiniais prieskoniais ir iš karto supratau, kad tai geriausias jautienos šašlykas, kokį tik esu per visą savo gyvenimą ragavęs.
Kaip ruošti: šašlykas turi būti sušilęs iki kambario temperatūros (palaikyti porą valandų išėmus iš šaldytuvo). Jį sumauti ant iešmų (galima dėti ant grotelių) ir kepti grilyje ant tiesioginės kaitros arba gerai įkaitintoje orkaitėje ant grotelių apie 15 minučių vis pavartant, iki 54 laipsnių vidinės temperatūros
Produktą įsigyti galite čia: https://vikingthechef.lt/produktas/30-d-sausai-brandintos-jautienos-saslykas-picanha/
30 d. sausai brandinti jautienos paplotėliai CHORIZO
Paplotėlius išskirtinai gaminame tik iš sausai brandinto jautienos kumpio, kuris pasižymi minkštumu, sultingumu ir išraiškingu skoniu. Šie paplotėliai – patobulinti mūsų kurtu CHORIZO prieskonių mišiniu. Švelnus aštrumas ir skonių paletė mėsainius nuneš į kitą lygį
Kaip ruošti: paplotėliai turi būti sušilęs iki kambario temperatūros (palaikyti porą valandų išėmus iš šaldytuvo). Juos kepti ant tiesioginės kaitros grilyje arba gerai įkaitintoje keptuvėje po kelias minutes iš abiejų pusių ir dėti į mėsainį
Produktą įsigyti galite čia: https://vikingthechef.lt/produktas/30-d-sausai-brandinti-jautienos-paploteliai-chorizo/