Krepšelyje prekių nėra.
Grįžti į parduotuvęKrepšelyje prekių nėra.
Grįžti į parduotuvę23.00 € / kg
Pagal specialią mūsų ilgai kurtą receptūrą gaminamos dešrelės, kurioms išskirtinai naudojame tik sausai brandintą jautienos kumpį ir mažą kiekį kokybiškų prieskonių. Dėl jų natūralumo jas mėgsta ne tik suaugusieji, bet ir vaikai
Sudėtis: sausai brandintas jautienos kumpis 98,5%, valgomoji druska, raudonėlis, juodieji pipirai, česnakas, garstyčios, raudonoji paprika, aitrioji paprika
REIKĖS:
BRANDINTŲ JAUTIENOS DEŠRELIŲ
SVIESTO ARBA ALIEJAUS KEPIMUI
GAMINIMAS:
DEŠRELES IŠIMTI IŠ VAKUUMO IR SUDĖTI Į KEPTUVĘ, SU ĮKAITINTU ALIEJUMI ARBA SVIESTU
–
KEPINTI ANT VIDUTINĖS UGNIES, KOL GRAŽIAI APSKRUS
Chef the viking – mėsos ir ugnies profesionalai. Pas mus asortimente – pačių sausai brandinta, išpjaustyta jautiena, atkeliavusi iš lietuvių ūkininkų bei viskas, ko reikia gerai mėsai ruošti
Slapukas | Trukmė | Aprašymas |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |