Burgeriai ant ugnies
Kaip galima pabėgti toliau nuo klasikos ir pasidaryti skanių mėsainių su jūros gėrybėmis. Skonis tikrai vertas dėmesio, o apie gerą skonį žinau daug.
Ko reikės?
Bendriniai produktai:
Krevetės
Mėsainių bandelės
Žuvies paplotėliai
Jautienos maltinukas (turime shop’e)
Chederio sūris
Salotos lapai (naudojau romanines)
Padažas krevetėms:
Česnakas
Alyvuogių aliejus
Raudonėlis
Rūkyta paprika
Aitrieji čili prieskoniai
Malti kmynai
Druska
Pomidorų pasta
Grietinėlė
Citrina
Padažas žuvies paplotėliams:
Žali žirniai (geriausiai švieži, bet jei nėra galimybės galima ir šaldytus naudoti)
Pora česnako skiltelių
Česnako arba svogūno laiškai
Pipirai
Garstyčios
Majonezas
1 valgomasis šaukštas tekilos
Citrina
Kiekiai priklauso nuo valgančių žmonių skaičiaus, prieskoniai ir pan. visiškai jūsų skonio reikalas, nebijokit eksperimentuoti, pridėti kažką savo nuožiūra!
Jei bandysite atsiųskite nuotrauką kaip gavosi!
Video pasakojimas čia: