Dešrainiai su sūrio padažu
https://youtu.be/isMZde2a9wY
Ko reikia, norint ant šašlykinės išsikepti gerus dešrainius? Grotelių, ketinės keptuvės ir kokybiškų ingredientų. Tik tiek, viskas paprastai 🙂 Papasakosiu, kaip gaminu aš
Ko reikia, norint ant šašlykinės išsikepti gerus dešrainius? Grotelių, ketinės keptuvės ir kokybiškų ingredientų. Tik tiek, viskas paprastai 🙂 Papasakosiu, kaip gaminu aš
4 porcijoms reikės:
4 dešrainių bandelių
4 sausai brandintos jautienos dešrelių su raudonėliu
100 g sūrio Cheddar
100 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu
4 šaukštų pomidorų padažo
4 marinuotų agurkų
4 šaukštų svogūnų traškučių
2 rausvųjų svogūnų
šaukšto rudojo cukraus
3 šaukštų obuolių acto
Gaminimas:
1. Pirmiausia, aišku, iškūrenti šašlykinę
2. Svogūnus pjauti pusiau, supjaustyti plonais pusžiedžiais, juos dubenyje sumaišyti su cukrumi ir actu, palikti marinuotis
3. Agurkus supjaustyti plonai
4. Ant šašlykinės įkaitinti ketinę keptuvę, į ją dėti dešreles ir kepti apie 5 min., kol pradės skrusti, tada sutrupinti ant jų cheddar, pelėsinį sūrį ir maišyti, kol suris ištirps
5. Ant grotelių iš abiejų pusių paskrudinti bandeles
6. Į paskrudintą bandelę dėti pomidorų padažą, raugintus agurkėlius, marinuotus svogūnus, dešrelę, užpilti sūrio padažo iš keptuvės ir ant viršaus – svogūnų traškučiai
Pusvalandis ir dešrainiai gatavi