Autorius apie receptą:
INGREDIENTAI:
1 litras | vandens |
100 mililitrų | vyno acto (arba obuolių acto) |
2 šaukštai | cukraus |
1 žiupsnelis | druskos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1. Į dubenį supilti actą, vandenį, suberti cukrų, druską. Gerai išmaišyti, kad druska ir cukrus ištirptų.
2. Į paruoštą marinatą dėti žuvį ir laikyti bent 12 valandų (galima net parą).
Patarimai:
• Šis receptas buvo gamintas „La Maistas” laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus „La Maistas” laidų receptus ir patarimus rasite čia.
• Ingredientus galima reguliuoti pagal savo skonį, bet marinatas turėtų būti saldžiarūgštis ir malonus jūsų skoniui. Papildomai galima pagardinti pipirais, cinamonu, lauro lapais, česnaku.