Autorius apie receptą:
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | dešrainių bandelių | |
4 vienetai | jautienos dešrelių | |
100 gramų | garstyčių | |
1 sauja | svogūnų dribsnių (nebūtina) | |
Padažui: |
||
200 gramų | kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto) | |
50 mililitrų | grietinėlės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1. Į prikaistuvį supilti grietinėlę, suberti tarkuotą kietąjį sūrį ir maišant kaitinti ant nedidelės ugnies iki masė taps vientisa.
2. Dešreles dėti kepti į įkaitintą grilių. Kepti, kol gražiai apskrus. Jeigu neturite grilio, galite kepti grilio keptuvėje arba iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ant grotelių.
3. Bandeles dešrainiams apkepinti griliuje (arba keptuvėje, arba orkaitėje).
4. Į dešrainio bandelę dėti garstyčių, tada į vidų – dešrelę. Užpilti sūrio padažo ir apibarstyti džiovintais svogūnais.
Patarimai:
• Šis receptas buvo gamintas „La Maistas” laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus „La Maistas” laidų receptus ir patarimus rasite čia.