Autorius apie receptą:
INGREDIENTAI:
200 gramų | pomidorų pastos |
100 mililitrų | kavos (stiprios) |
50 gramų | sviesto |
50 gramų | vorčesterio padažo |
50 gramų | garstyčių (iš stiklainiuko) |
50 gramų | prieskonių (skirtų šonkauliams, kaip darėme šiems) |
50 gramų | rudojo cukraus |
2 šaukštai | medaus |
pagal skonį | druskos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1. Puode storu dugnu ištirpinti sviestą, supilti prieskonių mišinį ir pakepinti. Būtina pastoviai maišyti, kad nepriskrustų.
2. Pagaminti kavą ir ją be tirščių supilti į puodą.
3. Dėti pomidorų pastą, garstyčias, medų.
4. Vis pamaišant kaitinti ant nedidelės ugnies iki padažas sutirštės.
Patarimai:
• Šis receptas buvo gamintas „La Maistas” laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus „La Maistas” laidų receptus ir patarimus rasite čia.