Autorius apie receptą:
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | varškės sūrio (iš nesaldaus pieno) |
80 gramų | šaltai rūkytos šoninės (1 pakelio) |
2 šaukštai | barbekiu padažas (arba pomidorų padažo) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1. Visą sūrį apvyniokite šoninės riekelėmis.
2. Dėkite sūrį į kepsninę (arba iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę) ir kepkite iki šoninė ims lengvai skrusti.
3. Tada sūrį aptepkite padažu ir dar keletą minučių pakepkite, kad padažas karamelizuotųsi.
4. Pjaustykite ir skanaukite!
Patarimai:
• Šis receptas buvo gamintas „La Maistas” laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus „La Maistas” laidų receptus ir patarimus rasite čia.
• Aš kepiau varškės sūrį su kmynais, bet puikiai tiks bet koks mėgiamas nesaldaus pieno varškės sūris, net ir pats paprasčiausias be priedų (prieš kepdami galite jį pabarstyti mėgiamais prieskoniais).