Autorius apie receptą:
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
100 gramų | šaltai rūkytos šoninės (plonai pjaustytos) |
120 gramų | camembert sūrio (arba 200 g fetos ar lietuviško varškės sūrio) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1. Sūrį supjaustykite riekelėmis arba postambiais kubeliais.
2. Kiekvieną sūrio gabalėlį suvyniokite į šoninės riekelę
3. Suktinukus kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje (arba griliuje), kol šoninė gražiai apskrus.
Patarimai:
• Šis receptas buvo gamintas „La Maistas” laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus „La Maistas” laidų receptus ir patarimus rasite čia.
• Jeigu sūrį pjaustėte kubeliais, suktinukus bus patogiau kepti sumovus ant medinių iešmelių (kaip parodyta nuotraukoje).