Kanapinės šoninės sumuštinis su krienais
Mano aplinkoj šis patiekalas – klasika, nes kepu dažnai 🙂 Atvirai kalbant, man teisingai paruošta šoninė yra delikatesas ir tinkantis prie bet ko ir su bet kuo, kad ir vieną valgyti. Bet krienai, duona ir raugintas agurkas – seilės kaupiasi vien pagalvojus, tai dalinuosi savo vienu iš firminių patiekalų, kad suprastumėt, apie ką aš 
2 asmenims reikės:
500 g kanapinės šoninės
poros didelių duonos riekių
poros šaukštų krienų
2 normalių raugintų agurkų
Kaip gaminu:
1. Grilį įsikaitinu iki 200 laipsnių temperatūros ir dedu kepti šoninės gabalėlius, kepu apie 35 min., geriausia, matuoti vidinę temperatūrą, nes visi gabalėliai skirtingi
2. Baigiant šoninei kepti, apskrudinu ant grilio duoną iš abiejų pusių
3. Ant duonos tepu krienų, dedu pjaustytus raugintus agurkus ir ant viršaus – pjaustytą šoninę