Autorius apie receptą:
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | bulvių |
100 gramų | kietojo sūrio (tarkuoto) |
50 gramų | sviesto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1. Bulves įpjauti plonai juostelėmis (pjauti atsargiai, bulvės neperpjaunant). Įpjovas ištepti sviestu.
2. Bulves dėti į gerai įkaitintą kepsninę (galima kepti ir orkaitėje). Kepti apie 15 – 20 minučių iki kol bus minkštos.
3. Likus keletui minučių iki kepimo pabaigos ant bulvių uždėti tarkuoto kietojo sūrio ir dar pakepti, kol gražiai apskrus ir sūris išsilydys.
Patarimai:
• Šis receptas buvo gamintas „La Maistas” laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus „La Maistas” laidų receptus ir patarimus rasite čia.